Want your
own Fotopage?








 
mya's FotoPage

By: mya sara

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-May-2007 08:42 Email | Share | Bookmark
GAMBAR HIASAN RUMAH

Fuuuuhhhh.....leganya..... baru hari ni den macam dapek bernafas sikit. Sepanjang minggu ni sibuk sikit... sikit ajer... tp still tak da masa nak update fp akak ni. Selamat sejahtera semua, hari ini boss tak da, tp cikgu busy memanjang kat blog dia sampai tak da masa nak ajar anak murid.... sampai hati cikgu ya.

Dah petang barulah cikgu hansem nak jeling kat akak. itupun lepas akak jeling kat cikgu.... Hari ni, cikgu ajar register kat photobucket dan camana nak upload gambar. Errrmmm, barulah akak faham camana diaorang upload gambar kat forum tu semua.... sikit-sikit lama-lama leh lawan sifu....he..he.. jangan marah aaa.....

Okay... memandangkan kelas masakan belum start, akak ingat nak tepek beberapa keping gambar hiasan dalaman rumah yang ada dalam simpanan akak untuk tatapan semua. Tp tak semua yang sesuai utk kita kat M'sa... just cuci mata kay....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4007038.ip-198-27-81.net